Företag
Privat
0 kr

 072-564 20 12

 info@thovo.se

  • Om oss

    Vårt främsta kännetecken är att vi representerar innovation på flera plan med de maskiner som vi säljer

Verksamheten

Thovo AB är ett ungt företag med ett team som har lång erfarenhet av maskinbranschen. Vi har specialiserat oss på att sälja maskiner som är innovativa och med alternativa driftegenskaper såsom el och batteri!

Med bland annat märken som Sherpa kompaktlastare från Holland,  E-Truck och Power Barrow från Muck Truck, Elektro Dumpers eldrivna maskiner från Tyskland, Elskottkärror i flertalet olika modeller, Tracked Carriers last moduler, siktar vi på att införa en ny generation av hållbara maskiner på svenska marknaden. Vi letar ständigt efter nya intressanta produkter att tillföra vårt sortiment för våra gamla som nya kunder.

Våra nyckelord


Arbetsmiljö


ErgonomiFunktion


Ekonomisk förtjänst

Dagens verksamhetsområden:

Pianoplan trappklättrare

Försäljning och distribution i Skandinavien av Pianoplan trappklättrare. Band drivna maskiner som kan köras i trappor med upp till 40 graders lutning. För rivningsföretag, flyttfirmor, special hantering, telekommunikation…m.m

Muck Truck

Försäljning och distribution i Sverige av Muck Truck från England, originalet med fyrhjuls drift för tuffa förhållande i skog och mark. Finns med el och bensindrift med flera redskap som tillval.

Elektor dumper

Försäljning och distribution i Sverige av Elektro dumpers batteridrivna maskiner från Tyskland, batteridrivna material och transport maskiner, banddrivna dumpers för byggindustrin, transport, lager och logistic branschen m flera.

Sherpa Mini

Försäljning, och distribution i Sverige av Sherpa Mini lastare samt Sherpa midjestyrda lastare från Holland. små, kraftfulla mini lastare med Sherpa 100 ECO batteri, bensin eller diesel drift samt större midjestyrda lastare, alla med en mängd smarta redskap som tillval.

Pamove

Försäljning och distribution i Sverige av Pamove 35 en trycklufts hammare med hydraulisk positionering från Kanada.

Begagnat

Försäljning och förmedling av begagnade maskiner.

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor

 072-564 20 12  info@thovo.se

KONTAKTA OSS

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.