072-564 20 12

info@thovo.se

Verksamheten

Thovo AB´s främsta kännetecken är vi representerar innovation på flera plan med dom maskiner vi säljer. Arbetsmiljö, funktion, ergonomi och inte minst ekonomisk förtjänst är nyckelord. Thovo AB är ett ungt företag fast med ett team som har lång erfarenhet av maskinbranschen. Vi har specialiserat oss på att sälja maskiner som är innovativa och med alternativa driftegenskaper såsom el, batteri och luftdrift. Med bland annat märken som E-Truck från Muck Truck, Zally´s eldrivna materialhanterings maskiner från Italien, Sherpa batteridrivna mini loaders från Holland, Ready Jet från Blaster Inc i Florida USA m.m, siktar vi på att införa en ny generation av maskiner på svenska marknaden. Vi letar ständigt efter nya intressanta produkter att tillföra vårt sortiment för våra gamla som nya kunder. 

 

Dagens Verksamhetsområden:

  • Försäljning och distribution i Skandinavien av Pianoplan trappklättrare. Band drivna maskiner som kan köras i trappor med upp till 40 graders lutning. För rivningsföretag, flyttfirmor, special hantering, telekommunikation…m.m
  • Försäljning och distribution i Sverige av Muck Truck från England, originalet med fyrhjuls drift för tuffa förhållande i skog och mark. Finns med el och bensindrift med flera redskap som tillval.
  • Försäljning och distribution i Sverige av Zally´s batteridrivna maskiner från Italien, batteridrivna material och transport maskiner för byggindustrin, transport, lager och logistic branschen m flera.
  • Försäljning, och distribution av Sherpa Mini loaders från Holland. Små, kraftfulla mini lastare med Sherpa 100 ECO batteri, bensin eller diesel drift med en mängd smarta redskap som tillval.
  • Försäljning och distribution i Skandinavien av Ready Jet G3 från Blasters Inc i USA, en robot rengörnings maskin för betongbils trummor. Tar bort det många gånger farliga och skadliga manuella arbetet med att ta bort härdad betong inuti betongtrummor
  • Försäljning och förmedling av begagnade maskiner.
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.